Tekening kind

Welkom op de website van

Kinderfysiotherapie Daelenbroeck

 

Kinderfysiotherapie Daelenbroeck volgt de ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet. Klik op onderstaande knop voor meer informatie hierover.

Maatregelen corona-virus

 

GRATIS KINDERVOETENSPREEKUUR

Wij organiseren samen met Podotherapie Daelenbroeck 4x per jaar een gratis kindervoetenspreekuur.

Meer informatie

  • Kinderfysiotherapie Daelenbroeck
  • Kinderfysiotherapie Daelenbroeck
  • Kinderfysiotherapie Daelenbroeck
  • Kinderfysiotherapie Daelenbroeck
  • Kinderfysiotherapie Daelenbroeck
  • Kinderfysiotherapie Daelenbroeck

Kinderfysiotherapie

Baby

Kinderfysiotherapie

Peuter
& kleuter

Kinderfysiotherapie

Schoolkind
6 - 18 jaar

Tekening kind

Welkom bij Kinderfysiotherapie Daelenbroeck in Roermond

Door te spelen en te bewegen ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek op een heel natuurlijke manier. Dit proces begint al vanaf de geboorte en gaat vaak vanzelf. Maar soms verloopt deze ontwikkeling wat trager of verstoord. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Het kind kan dan belemmeringen ervaren op school, thuis of tijdens spelen en sporten. En dat is niet fijn. Het kan nadelige gevolgen hebben voor het zelfvertrouwen, de zelfstandigheid en de interactie met leeftijdsgenootjes. Wat extra hulp en sturing kan er dan voor zorgen, dat die belemmeringen verdwijnen en het kind weer goed mee kan doen met de rest.

De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in het bewegen van kinderen van 0 tot 18 jaar. Als motorische of zintuigelijke problemen het kind belemmeren in zijn of haar ontwikkeling, dan kan kinderfysiotherapie heel zinvol zijn.

» Lees verder

Gratis voetencheck

Gratis voetencheck kindervoeten

Ervaart uw kind pijn en/of een vermoeid gevoel aan de voeten tijdens of na bewegen? Maakt u zich zorgen over afwijkende stand van de voeten van uw kind? Valt of struikelt uw kind veel? Kinderfysiotherapie Daelenbroeck organiseert samen met Podotherapie Daelenbroeck een gratis kindervoetenspreekuur.

Voor 2021 hebben wij i.v.m. de maatregelen rond het coronavirus nog geen spreekuren kunnen plannen.

Heeft uw kind klachten of heeft u vragen over de voetstand of het looppatroon van uw kind en wilt u liever niet wachten tot we de spreekuren weer kunnen opstarten? Dan kunt u altijd een afspraak maken voor een kinderfysiotherapeutisch onderzoek. Een afspraak maken kan via onze contactpagina. 
Het kinderfysiotherapeutisch onderzoek is niet gratis en zal bij uw zorgverzekeraar worden gedeclareerd.

 

Klik hier voor meer informatie

× Home Kinderfysiotherapie
Kinderfysiotherapie algemeen Meetinstrumenten Behandeling Wie zijn wij Samenwerking Informatie voor leerkrachten
Baby
Kinderfysiotherapie bij baby's Voorkeurshouding Plagiocephalometrie (PCM) Motorische ontwikkelingsachterstand Prematuur-dysmatuur Huilbaby
Peuter & Kleuter
Kinderfysiotherapie 2-6 jaar Motorische ontwikkelingsachterstand Afwijkend looppatroon of tenenloop Gratis voetencheck Het ELK-team
Schoolkind
Kinderfysiotherapie 6-18 jaar Motorische ontwikkelingsachterstand Fijne motoriek Schrijfproblemen DCD Rugklachten Groeigerelateerde pijnklachten heup/ knie/ voet Het sportende kind Medical taping Gratis voetencheck Het ELK-team
Prikkelverwerking Contact
Contactgegevens Eerste afspraak maken Afspraak wijzigen of afzeggen Locaties Klachten