Tekening kind

U bevindt zich hier: home > kinderfysiotherapie > wie zijn wij

Tekening kind

Wie zijn wij

Marjo Schoonenberg-Cox

Marjo Schoonenberg

Hallo, mijn naam is Marjo Schoonenberg-Cox. Sinds 1993 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in Roermond. In 1988 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor fysiotherapie in Heerlen. Na diverse studies op het gebied van kinderfysiotherapie werk ik sinds 1996 met kinderen en ben ik geregistreerd kinderfysiotherapeut.

Het opgroeiende kind, dat zich telkens verder ontwikkelt, blijft mij boeien. Met veel passie en plezier wil ik samen met het kind werken aan de doelen die we willen bereiken. Daarbij is het van belang dat het kind voornamelijk ervaart wat het wél kan.

Ik werk in Medisch Centrum Bredeweg op maandag, woensdag en vrijdag. Op de vrijdagmorgen ben ik te vinden op de Hubertusschool.

BIG-registratienummer: 99033384604

Rowena van de Meeberg-Peeters

Rowena van de Meeberg

Hoi, ik ben Rowena van de Meeberg-Peeters. In 1997 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Hogeschool Limburg. Al snel wist ik dat mijn passie lag in het behandelen van kinderen. Sinds 1998 werk ik als kinderfysiotherapeut en in 2009 ben ik afgestudeerd als Master Pediatric Physical Therapy MPPT in Breda.

In mijn werk mag ik kinderen spelenderwijs helpen bij hun ontwikkeling. Niet alleen op motorisch gebied, maar zeker ook op het gebied van zelfvertrouwen. Met een flinke dosis creativiteit en spontaniteit nodig ik kinderen uit om nóg iets meer uit zichzelf te halen of nét dat stapje verder te komen. Als het kind stralend en trots weer naar buiten gaat en iets geleerd heeft, dan is mijn doel bereikt.

Ik werk op maandag, dinsdag en vrijdag.

BIG-registratienummer: 79047877304

Wij zijn allebei geregistreerd in het BIG register en in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Daarnaast zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapie (NVFK) en de Regionale Vereniging van Fysiotherapeuten voor Kinderen (RVFK).

Gratis voetencheck

Gratis voetencheck kindervoeten

Ervaart uw kind pijn en/of een vermoeid gevoel aan de voeten tijdens of na bewegen? Maakt u zich zorgen over afwijkende stand van de voeten van uw kind? Valt of struikelt uw kind veel? Kinderfysiotherapie Daelenbroeck organiseert samen met Podotherapie Daelenbroeck een gratis kindervoetenspreekuur.

Voor 2020 zijn de volgende spreekuren gepland:

Donderdag 13 februari: tussen 15.30 en 17.30 uur
Donderdag 14 mei: tussen 15.30 en 17.30 uur
Donderdag 10 september: tussen 15.30 en 17.30 uur
Donderdag 26 november: tussen 15.30 en 17.30 uur

Klik hier voor meer informatie

× Home Kinderfysiotherapie
Kinderfysiotherapie algemeen Meetinstrumenten Behandeling Wie zijn wij Samenwerking Informatie voor leerkrachten
Baby
Kinderfysiotherapie bij baby's Voorkeurshouding Plagiocephalometrie (PCM) Motorische ontwikkelingsachterstand Prematuur-dysmatuur Huilbaby Kinderfysiotherapeutisch draagconsult Babymassage
Peuter & Kleuter
Kinderfysiotherapie 2-6 jaar Motorische ontwikkelingsachterstand Afwijkend looppatroon of tenenloop Gratis voetencheck Het ELK-team
Schoolkind
Kinderfysiotherapie 6-18 jaar Motorische ontwikkelingsachterstand Fijne motoriek Schrijfproblemen Rugklachten Het sportende kind Medical taping Gratis voetencheck Het ELK-team
Prikkelverwerking Contact
Contactgegevens Eerste afspraak maken Afspraak wijzigen of afzeggen Locaties Klachten